fbpx

Följ leendena

Se våra case

Anna L.

Ända sedan grundskolan har jag drömt om att regler mina tänder och jag var alltid avundsjuk på mina kompisar som fick tandställning. Jag har alltid tyckt att ens tänder är en stor dela av ens utseende, och jag kände mig osäker på mitt egna leende. En vän rekommenderade just SMILY och efter att ha sett hennes resultat kände jag att jag hittat ett alternativ som passade mig.

SMILYs koncept är sjukt bra och har hjälpt mig att på bara 6 månader, och till hälften av priset av en traditionell tandställning, äntligen kunna känna mig nöjd med mitt leende. Skenorna är så enkla att använda, ingen ser ens att du har dom på dig!

Att skaffa osynlig tandställning och investera i mig själv har varit en av de bästa besluten i mitt liv.


behandlingstid på 6 månader


26 år från Malmö

Vanja D.

Jag var tidigare missnöjd med mitt leende och avskydde verkligen att le på grund av mina sneda tänder. När jag stötte på SMILY tyckte jag att behandlingen lät prisvärd och efter en konsultation med deras professionella personal blev valet självklart.

Redan 7 veckor in i behandlingen började jag och andra i min omgivning se en märkbar skillnad på mina tänder.

Nu känns det helt fantastiskt! Äntligen kan jag börja le stolt och känna mig mer självsäker.


behandlingstid på 8 månader


26 år från Landskrona

Jessie V.

Jag ville reglera mina tänder för att få bättre självförtroende när jag ler. Efter att ha varit missnöjd med mina tänder i flera år känner jag nu en lättnad över att jag tagit steget att åtgärda problemet.

SMILY gör det både billigt och enkelt. Inga konstigheter alls! Förutom specialisterna som bara finns ett knapptryck bort, är det dessutom bra med en personlig profil som följer och påminner mig när det är dags att byta aligners. En modern lösning helt enkelt!


Behandlingstid på 8 månader


28 år från Växjö

OSYNLIG TANDREGLERING

Få ditt drömleende med vår osynliga tandställning