fbpx

Du är inte ensam…

38% är missnöjda med sitt leende

Smily har hjälpt över 1500 att få ett
rakare leende

Stella, 28 år

“Jag har alltid varit medveten om att jag har sneda tänder och har alltid velat ha tandställning. Det är framförallt när jag är ute bland folk eller träffar människor som jag inte känner som jag är ganska självmedveten om mitt leende. Smily är så enkelt och du är alltid informerad under hela behandlingen via deras Dashboard. Och sen är det nästan ingen som märker att jag har på skenorna – förutom att pratar jag lite annorlunda.”

Uttalande från vår tandläkare:
Stella hade bland annat utskjutna tänder i överkäken och ville därför reglera dem samt framtänderna undermunnen. Med hjälp av våra Smily aligners lyckades vi skapa en jämn tandbåge i både överkäken och underkäken samt korrigera den sneda mittlinjen i överkäken.


10 månaders behandling


Utmaning: Sneda tänder

Sultan, 19 år

“Min önskan var att få det där nya perfekta colgate-leendet med perfekt raka tänder. Jag behövde bättre självförtroende i vardagen och min förväntan var att ett nytt leende skulle kunna ge mig just det. Jag valde Smily på grund av det billiga priset. Jag har alltid fått höra av olika tandläkare att jag skulle behöva betala minst 40-50 000 kr för att få det leendet jag ville ha. Smily erbjöd ett enkelt och fast pris på 25 000 kr. Och det kunde jag inte tacka nej till.”

Uttalande från vår tandläkare:
Sultan ville stänga luckorna mellan framtänderna i underkäken och räta ut tänderna i överkäken. Med våra aligners kunde vi uppfylla Sultans önskan att få raka tänder i både över- och underkäken.

 


9 månaders behandling


Utmaning: Mellanrum

Selin, 22 år

”Jag tänkte mycket på att inte visa mina tänder. Jag hade faktiskt ganska mycket problem med självkänslan på grund av mina tänder och jag kunde bli ledsen och besviken om jag såg en bild på dem. Sedan min behandling är jag mycket mer bekväm med mitt leende. Jag vågar le med tänderna och jag är inte lika självmedveten. Det har gett mig mycket mer självförtroende och det är verkligen häftigt att man kan känna så stor skillnad.”

Uttalande från vår tandläkare:
Selin ville framförallt att hennes vänstra framtänder i överkäken och alla framtänder i underkäken skulle bli rakare, tänder som är svåra att hålla rena vid trångställning. Med Smily aligners kunde vi räta ut hennes tänderna till en rak och fin båge.


7 månaders behandling


Utmaning: Sneda tänder

Fler berättelser av
våra kunder.

28. jan, 2022
Modernt och smidigt!

Modernt och smidigt! Efter en enkel undersökning får du din personlig set av aligners inom kort tid, och sedan är det bara att ta på sig dem! Genom ett personligt kundkonto kan du alltid följa din process online och korrigera tiden om du missat något steg i planen. Dessutom kan du alltid kontakta specialisterna om det skulle vara något. Och ja, de kör på Klarna och du har som kund möjlighet att delbetala deras prisvärda tjänst! Jag är sjukt nöjd med mitt leende nu tack vare dem! Rekommenderar starkt!!

JEVN

27. jan, 2022
På kort tid fick jag ett leende jag…

På kort tid fick jag ett leende jag stolt kan visa upp. Dessutom skedde det hela osynligt för andra människor!

Anton Rehnberg Manglaris

4. feb, 2022
Väldigt nöjd!

Väldigt nöjd. Kan varmt rekommendera!

Magdalena Kjellberg

30. jan, 2022
Rekommenderar Smily till kollegor och vänner..

Väldigt nöjd med bemötandet från personalen. Professionella, trevliga och kunniga inom området.

Kalmar

15. feb, 2022
Outstanding service

Otroligt trevligt bemötande, professionell och super kunnig! Rekommenderar till alla, som vill kunna le med mer självförtroende!

Nicole Isgren

Vår produkt är osynlig,
men inte resultatet