fbpx

“Vi vill att fler ska må bra av sitt leende.
Alldeles för många går runt och är missnöjda med sina tänder och undviker att le – och ler vi mindre kan det påverka både självförtroendet och självkänslan.”

Alexander Johansson
Tandläkare och medgrundare

År 2019 startade vi Smily med visionen om att fler ska må bra av sitt leende.

Alldeles för många går nämligen runt och är missnöjda med sina tänder och undviker att le – och ler vi mindre kan det påverka både självförtroendet och självkänslan.

Vi har därför gjort tandreglering till vår specialitet. Med lång erfarenhet och den senaste tekniken på marknaden skräddarsyr vi vår behandling till att passa just dig och dina tänder. Behandlingen är smärtfri – och skenorna är bekväma och nästan 100% osynliga.
Våra ledord är omsorg, noggrannhet och hög professionalism. Det innebär att du alltid kommer känna dig välkommen i våra moderna kliniker med öppen och välkomnande atmosfär. Att få ett rakare leende ska nämligen alltid innebära en bra och trygg upplevelse.

Morten Nordsted och Alexander Johansson
Grundare av Smily

Med den senaste tekniken på marknaden skräddarsyr vi din behandling.

Grundat av tandläkare och drivs från våra egna kliniker

SMILY Köpenhamn

Læs mere

Stängt för nya bokningar fram till 31 december. Om du är en befintlig patient kan du nå oss som alltid via hello@smily.se

SMILY Stockholm

Læs mere

Stängt för nya bokningar fram till 31 december. Om du är en befintlig patient kan du nå oss som alltid via hello@smily.se